Strada Manastirii, nr.141 A Costinesti

Despre Noi

Bun venit la COMPLEX BALNEAR SF.ELENA

COMPLEX BALNEAR SF.ELENA

Pensiunea Sfanta Elena de la Mare de 3 *** din Statiunea Costinesti, va ofera posibilitatea urmarii unor proceduri de relaxare, intretinere sau balneo in timpul sejurului dumneavoastra pe litoral .
Oferta este insotita de servicii de cazare, masa de tip pesniune completa si tratamente complexe pentru diverse afectiuni .
Locatia este situata pe malul marii, dispune de camere spatioase cu posibilitatea amplasarii unui pat suplimentar (contra cost ) , cu balcon vedere spre mare, baie proprie, frigider, aer conditionat, TV, cablu-Tv, internet - wirelles, parcare gratuita .
Restaurantul ofera meniuri sanatoase, bucataria fiind cu specific romanesc, Se fac meniuri speciale pentru persoane diabetice sau cu regim recomandat.
Puteti alege tratamente pentru diverse afectiuni ale aparatului locomotor, sistemului nervos periferic, afectiuni survenite in urma unor traumatisme. Un lucru valoros pe care il ofera baza de tratament este folosirea namolului de Techirghiol extras direct din lacul Techirghiol, namol cu numeroase proprietati benefice.

VA ASTEPTAM CU DRAG!
Care Este Misiunea Noastra?

Misiunea Noastra

Oferim pacientilor servicii medicale complete, la un standard calitativ folosind cea mai performanta aparatura medicala, atat cat si confortul necesar.
Aerosolizarea Naturala Negativa in afara Sezonului Estival
Situarea Centrului de Diagnostic si Tratament Recuperator ''Sf. Elena de la Mare'' strict pe malul Marii Negre reprezinta un unicat de desfasurare a tratamentului balneofizicale complexe; prin care se asigura asocierea tratamentelor fizicale prescrise cu aerosolizarea naturala negativa. Recunoscuta ca factor natural benefic in cresterea imunitatii, stimularea echiparii enzimatice de reactivitate si adaptare la stres, la factori degradanti toxici de mediu si alimentar. Astfel aerosolizarea negativa naturala participa efectiv la sporirea eficientei tratamentului balneofizical si prin simpla situare pe malul marii.